Familier med
kræftramte børn

Indlæser Begivenheder

Tivoli 2024

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tivoli 2024

5 april 10:30 17:00

Igen i 2024 byder FMKB alle medlemsfamilier velkommen til en herlig fredag i Danmarks næstældste og verdensberømte forlystelsespark.
Der er fri adgang til TIVOLI, og alle deltagere vil modtage gavekort og Turpas, der giver gratis adgang til de kørende forlystelser i hele TIVOLI.

Frokost

Her kan man kan vælge mellem mange restauranter og spisesteder med forskellige lækre menuer. De gavekort I får uddelt, kan anvendes til enten mad og drikke eller fornøjelser – helt efter eget valg – i en af TIVOLIs mange restauranter, forretninger og boder. Forbrug derudover vil som vanligt være for egen regning.

Tilmelding og betaling

Tilmeldingsfrist er 10. marts 2024
Pris pr. deltager er kr. 100 inkl. moms, som betales ved tilmelding. Børn under tre år deltager gratis, men skal tilmeldes alligevel via en af de voksne (fremgår af tilmeldingsformularen).

Hvis børn under 3 år skal med fælles bustransport skal de tilmeldes på lige vilkår med andre og prisen er da 100 kr.

Det indbetalte deltagergebyr på kr. 100,00 pr. deltager anvendes til delvis dækning af vores samlede omkostninger til bl.a. forplejning m.v., som er en del af hele dagens arrangementspakke.

Hvem kan deltage?

Alle med familiemedlemskab, bedsteforældre, Unge-netværket samt personale på de fire børnekræftafdelinger kan deltage i arrangementet.

Forudsætning er at kontingent for indeværende år er betalt rettidigt (gælder ikke personale på børnekræftafdelingerne). Kontingentopkrævning udsendes i starten af februar.

I ugen op til arrangementet vil I modtage program og de sidste praktiske oplysninger over mail.
Efter sidste tilmeldingsfrist (10. marts) er det ikke muligt at få tilbagebetalt deltagergebyr såfremt man bliver forhindret.

Afhentning af entré, turpas m.m.
Gavekort og Turpas mm, vil I skulle afhente på dagen mellem kl. 10.30 og 11.30 ved Tivoli på bus P-pladsen på H.C.Andersens Boulevard hos repræsentanter fra FMKB.

Gratis fælles transport

I lighed med tidligere år er det muligt for medlemmer i Jylland og på Fyn at benytte fælles transport.
Der er opsamling i Aarhus, Vejle og i Odense.  Transporten vil foregå i busser.

Vi skal udtrykkeligt gøre opmærksom på, at vi kun kan garantere deltagelse i fælles transport, hvis man har tilmeldt sig rettidigt OG hvis der er tilslutning til fælles bustransport.

Ønsker I at deltage i fælles transport, så husk at krydse det af, når du tilmelder dig. ALLE (uanset alder) som ønsker at deltage i fælles transport, skal afkrydse det i forbindelse med tilmelding – OBS! Børn 0-3 år som benytter fælles bustransport skal tilmeldes og betale kr. 100, som øvrige deltagere.

Mange hilsener og på gensyn i TIVOLI,
Familier med kræftramte børn

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på “Hent billetter”, kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige
100,00kr.

8694 6930

Se Arrangør hjemmeside

Vesterbrogade 3
København V, 1630 Danmark
+45 33151001
Se Sted hjemmeside

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige