Familier med
kræftramte børn

Indlæser Begivenheder

PGL CS2 MAJOR COPENHAGEN 2024

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

PGL CS2 MAJOR COPENHAGEN 2024

30 marts 14:30 23:30

AUDI inviterer til Counter Strike i Royal Arena

Kom og vær med til årets mest spændende Counter-Strike 2-event, PGL CS2 Major Copenhagen 2024! Forbered dig på en uforglemmelig oplevelse, når verdens bedste Counter-Strike-hold samles i København for at kæmpe om den prestigefyldte titel som Major Champion. Det er den første CS2 Major nogensinde, så forbered dig på at blive vidne til en historisk kamp!
Turneringen lover at levere intenst gameplay, hæsblæsende action og uovertruffen spænding i Royal Arena. Fra neglebidende clutch plays til strategiske holdmanøvrer – PGL CS2 Major Copenhagen 2024 er klar på at vise det bedste, Counter-Strike har at byde på.
Med en massiv præmiepulje på $1.250.000 er indsatsen højere end nogensinde. Verdens bedste elitehold vil dyste indædt over fire dage og bruge deres exceptionelle skills, lynhurtige reflekser og omhyggelige strategier til at udspille deres modstandere. Forvent at blive vidne til hæsblæsende kampe, når holdene kæmper sig gennem gruppespillet, det intense slutspil og den store finale.
Tilskuerne vil få en enestående oplevelse, da PGL, der er kendt for deres førsteklasses produktionsværdi, vil levere en fordybende atmosfære. Banebrydende teknologi, imponerende visuelle effekter og et hjertebankende lyddesign vil sikre, at alle tilskuere føler sig som en del af kampen.
Uanset om du er en inkarneret Counter-Strike-fan, en esportsentusiast eller en, der leder efter en uforglemmelig oplevelse, er PGL CS2 Major Copenhagen 2024 en begivenhed, du ikke må gå glip af. Sæt kryds i kalenderen, saml dine venner, og gør dig klar til at leve dig ind i den spændende verden af Counter-Strike 2, når de bedste hold konkurrerer om hæder og ære i hjertet af København. Bliv en del af esportshistorien ved PGL CS2 Major Copenhagen 2024!

FMKB har fået sponsoreret 10 faste siddepladser, i Audi Lounge ( sponseret af vores samarbejdspartner Audi)

 I Audi Lounge har vi ligeledes et Club Table med plads til 10 personer til spisning. 

Ligeledes er der 5 parkeringspladser.

 Billetter og parkeringslicens udsendes to uger før arrangements start.

Der er mulighed for 2 billetter til fem medlemmer (5 x 2 billetter)

Tilmelding foregår på mail til Tanja@fmkb.dk – ved større interesse for arrangementet end vi har billetter vil det foregå ved lodtrækning.

Tilmeldingsfrist er den 11. marts

Gratis

8694 6930

Se Arrangør hjemmeside

Hannemanns Allé 18-20
København, 2300 Danmark
+ Google Maps