Familier med
kræftramte børn

Team Baghjul er tilbage

For få år siden landede der en besked fra fem unge mænd i indbakken hos Familier med kræftramte børn (FMKB). Den var fra Miklas, Allan, Dennis, Sune og Kean, der alle er passionerede cykelryttere.

Dengang havde de sat sig for at gennemføre “La Marmotte” – verdens hårdeste cykelløb for amatører. Løbet indeholdt nogle fæle stigninger, og for at sikre at motivationen var i top, lavede de en indsamling til fordel for FMKB som led i deres træning og forberedelser til turen. De kaldte sig Team Baghjul og udover en fantastisk cykeltur, fik de indsamlet mere end 21.000 kr. til FMKB.

I år er Team Baghjul på banen igen. Denne gang hedder udfordringen ”Liege-Bastogne-Liege”, og cykelløbet finder sted den 27. april 2019. Der er nu kun få uger tilbage af forberedelserne, og du kan læse mere om drengene og turen på facebooksiden: https://www.facebook.com/baghjullamarmotte/

Igen i år samler de ind til Familier med kræftramte børn. Det gør de ved at opfordre alle til at indbetale støttebeløb på:

– Bank: Reg. nr. 4665 kontonr. 000-700-7000
ELLER
– MobilePay nummer: 60800400

OBS: Mærk din indbetaling med teksten: “Baghjul”.

Det understreges, at der er tale om en frivillig indsamling, og ALLE indsamlede midler går direkte til Familier med kræftramte børns aktiviteter.