Familier med
kræftramte børn

Stur, stur cirkusoplevelse…

Cirkus Arena er en af FMKBs nærmeste samarbejdspartnere, og også i år bliver det store telt slået op til en række forestillinger udelukkende for FMKB.

FMKB og Cirkus Arena byder således velkommen til sæson forpremiere på Bellahøj i København fredag den 23. marts kl. 17.00 og efterfølgende til forestillinger i Aarhus lørdag den 21. april kl. 15.30, i Aalborg søndag den 13. maj kl. 12.00 og i Vejle søndag den 3. juni kl. 15.30.

Som sædvanligt er deltagerne velkommen en time før forestillingen, hvor der er mulighed for at komme om bag manegen, besøge dyrestaldene og fornemme den helt specielle stemning, der er på hele cirkuspladsen.

Der venter publikum en enestående cirkusoplevelse, hvor rapperen Clemens og Patrick Berdino som Klovnen og Kronprinsen rejser verden rundt for at finde det magiske, der kan redde Kronprinsens cirkus.

Forestillingen er fyldt med musik og sange og en masse ægte cirkus, så publikum kommer med på en eventyrlig rejse i det store telt.

Alle forestillinger er udelukkende for inviterede af FMKB, og det er således tilgodeset, at specielt de isolerede børn og deres familier kan få en herlig oplevelse, som de ellers vil være afskåret fra.

Herunder links til omtalen af den enkelte forestilling i aktivitetsoversigten: