Familier med
kræftramte børn

NY Kemo-Kasper App

Den velkendte helt Kemo-Kasper er vendt tilbage i et nyt univers. Ikke kun på en ny platform, men også i et nyt spil.

Måske kender du allerede Kemo-Kasper. Måske kender dit barn Kemo-Kasper, eller måske gør personalet på landet børnekræftafdelinger.

I 1991 udgav FMKB, i samarbejde med forfatter Helle Motzfeldt, bogen Kemo-manden Kasper og hans jagt på de sure kræftceller. Bogen er stadig aktuel i fortællingen om hvorfor kræftpatienter kan risikere at blive dårlig af kemobehandling.

Sidenhen blev bogen også til et computerspil, som blev overhalet af teknikken. Derfor har FMKB nu udviklet en Kemo-Kasper App. Appen indeholder to spil samt bogen i en ny tegneserieagtig udgave. Vil du hellere spille på computer, så er det også muligt i en ny forbedret version.

Begge spil kan spilles på alle platforme

I al sin enkelthed går det ud på at dræbe så mange kræftceller som overhovedet muligt. I spil 1 bevæger Kemo-Kasper sig rundt inde i en krop og skyder kræftcellerne. I spil to dræber spilleren selv kræftcellerne, men får hjælp af Kemo-Kasper. Spil 2 vil vi anbefale at du spiller på telefon eller tablet.

App’en er gratis

Det er ganske gratis at spille Kemo-Kasper. Du kan hente spillet til din telefon eller tablet i App-Store eller i Google Play. Du kan også spille spille direkte på computeren på linket https://fmkb.dk/spilkemokasper/

Se meget mere om FMKB’s nye Kemo-Kasper App på https://fmkb.dk/kemo-kasper/

Det er også her du kan læse eller hente Kemo-Kasper som E-bog eller pdf og bestille bogen.