Familier med
kræftramte børn

Lykønskninger til vores cirkusvenner

Igen i år kan FMKB, i tæt samarbejde med Cirkus Arena, invitere til en masse cirkusforestillinger i hele landet. Dette års forestilling er lavet af Clemens og hedder ”Klovnen og Kronprinsen”.

I fortællingen møder publikum Cirkuskronprinsen Patrick og følger hans søgen efter den nu forsvundne pauseklovn, spillet af Clemens. Klovnen er i besiddelse af noget meget magisk, der kan redde Kronprinsens cirkus.

Rejsen bliver lang og farefuld for dem begge, og undervejs møder de både balancerende astronauter fra det ydre rum, charmerende hunde, fodantipodister der kan få alting op at flyve, talentfulde araberhingste og en trapezkunstner der fra træernes toppe kan vende hele verden på hovedet

Clemens og Patrick Berdino tager publikum med på en eventyrlig rejse til fjerne lande fyldt med magiske artister og dyr, og anmelderne jubler og er begejstrede for forestillingen – det samme er vi.

De største lykønskninger fra FMKB til vores nære cirkusvenner i Arena – vi er glade og taknemmelige for, at vi sammen med jer kan tilbyde familier med kræftramte børn en god dag i Cirkus Arena.