Familier med
kræftramte børn

Cirkus Arena og FMKB på besøg i Esbjerg

FMKB kunne den første weekend i juni, i samarbejde med Cirkus Arena, invitere inden for i cirkusteltet, hvor artister, dyr og magi dannede rammen for en eventyrlig forestilling.

Bubber fik lov til at præsentere de eventyrlystne cirkusartister og tog publikum med på opdagelse i det magiske cirkusunivers, som bød på artister og dyr fra hele verdenen, bl.a. Diana Vedyashkinas søde gravhunde, som demonstrerede deres hundekunster, Keryazov Brothers dans kombineret med akrobatik samt Ekaterina Karmashovas evne til at svæve som en fønix-fugl oppe under cirkusteltets loft fra trapez til trapez. Derudover blev der vist magi og klovnenumre, og de store og flotte elefanter og heste fra Cirkus Arenas egne stalde var også med i det magiske show, som i den grad havde noget for hele familien.

Tak til Cirkus Arena og Esbjerg – vi glæder os til at kunne byde inden for i cirkusteltet i Middelfart den 18.6.2017, hvor der er stadig ledige pladser. Tilmeldingen til denne forestilling findes her på FMKBs hjemmeside.

  
© Christian Warrer / Cirkus Arena.