Familier med
kræftramte børn

Blomster, aktiviteter og nærvær

Igen i år havde Jesperhus Blomsterpark i samarbejde FMKB inviteret til en smuk dag med masse af aktiviteter i Jesperhus Blomsterpark.

Alle medlemsfamilier, godkendte besøgsvenner, bedsteforældre samt personalet på alle hospitalsafsnit med relation til behandling af kræftsyge børn og unge var meget velkomne til at deltage denne dag, hvor Jesperhus Blomsterpark åbnede dørene for særligt inviterede inden den officielle åbningsdag. Torsdag den 11. maj havde FMKB parken for sig selv, og det betød, at familier med et barn i intensiv behandling også trygt kunne deltage.

Jesper, Peter og Karsten Overgaard samt de mange medarbejdere tog imod alle forventningsfulde gæster og bød velkommen til den smukke blomsterpark på Limfjordsøen Mors. Parken stod veltrimmet, grøn og farverig, og tusindvis af blomster og blomsterfigurer var, sammen med et stort udbud af aktiviteter, med til at danne rammen for en smuk dag i parken.

Dagen bød også på mere end smukke farverige blomster. I JungleZoo kunne alle gå på opdagelsesrejse mellem papegøjer, eksotiske sommerfugle samt en masse helt fritgående dyr. I løbet af dagen var der adskillige muligheder for at få en lille rundvisning, hvor personalet kunne fortælle om de forskellige dyr. Desuden var der papegøjeskole og dyrefodring.

 

Sidst på eftermiddagen kom Monster og Sofie fra Ramasjang og Ultra på DR forbi. Det populære par underholdte alle gæsterne og bragte mange smil og grin frem.

Tak til alle deltagere for en god dag, TAK til personalet i Jesperhus Blomsterpark for god service og lækker forplejning. I var med til at gøre en stor forskel for vores familier.

Se flere billeder i vores billedalbum Blomster, aktiviteter og nærvær på vores Facebook-side