Familier med
kræftramte børn

Indlæser Begivenheder

Store Medefiskerdag

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Store Medefiskerdag

24 august 09:30 15:30

Glæde jer allerede nu til en fiskesø spækket med store ørreder!
Traditionen tro besøger FMKB igen i 2023 Skyggehale Lystfiskersø, hvor Jens Jørgen – vores venlige søvært – har sørget for at søen er proppet med masser af store ørreder, som kun venter på at bide på din krog! Det eneste du skal medbringe er dit gode humør og kampklart fiskegrej!

Hele familien stævner igen mod fiskesøen til årets populære lystfiskerarrangement, hvor alle vil hygge sig med enten fiskestang ved søen eller aktiviteter længere inde på land for de ikke-fiskende, eller hvis du trænger til en pause fra fiskeriet.
Under hele arrangementet har vi eneret på den absolut største og mest fiskerige sø i hele lystfiskeranlægget. Læs regler og info om området på: www.skyggehale.dk

Hvem kan deltage?
Hele familien er naturligvis velkommen, dvs. det syge barn, søskende og deres forældre, samt bedsteforældre. Medlemmer i Unge-netværket kan også deltage.

Eneste forudsætning for deltagelse er, at medlemskontingent for indeværende år er betalt.

For alle fiskere
Hver person må kun fiske med én stang, men du må selv bestemme, hvad den er lavet af. Du må også selv om, hvad du putter på linen. Spinner, flue, orm, wobler, Power Bait eller alt muligt andet, som du tror, har ørredinteresse.

I løbet af dagen er der konkurrencer om, hvem der fanger den største, den mindste og første fisk. Der er naturligvis flotte præmier til alle børnene (til og med 17 år), også til dem der måske synes, at det er synd for fiskene at fange dem!

Husk at medbringe dit eget grej.

Også for ikke-fiskere
Store Mededag er en aktivitetsdag, der byder på oplevelser for alle og hvor der er rig lejlighed til at få en god snak med andre familiemedlemmer, mens man får sig a nice cup of coffee, en ørredøl eller en søvand.
Hold jer ikke tilbage der er plads til alle denne dag.

Lækkerier fra Slagter Bo
Ved middagstid bliver kæmpegrillen tændt og Slagter Bo vil sørge for helstegt pattegris samt kylling og lækkert tilbehør. Der vil være mange forskellige kulinariske tilbud i grillbuffet denne dag, så ingen går sultne hjem.
Der vil selvfølgelig også være noget til at slukke tørsten med.

Ræs på ATV
Legesyge børn og voksne kan allerede fra kl. 10.00 få deres lyst styret med en tur på Foreningens egne ATVer. Der vil blive opstillet en lukket bane, så vi ikke skræmmer fiskene. ATV’erne holder pause mellem kl. 12 og 13.
For god ordens skyld, skal vi gøre opmærksom på, at deltagerne i denne aktivitet må være dækket af deres egne private ulykkesforsikringer. Det er ikke umiddelbart muligt for FMKB eller medarrangører at tegne en generel forsikring, der dækker i tilfælde af uheld eller personskader. Ligeledes må deltagerne forsikringsmæssigt også være dækket af deres egne indboforsikringer i forbindelse med evt. tab af ejendele eller beskadigelse

Program

Dagens program ser i hovedtræk sådan ud (der tages forbehold for ændringer):
Kl. 09.30 Vi mødes i det store telt til juice, morgenkaffe/the og rundstykker. Morgenmaden fjernes kl. 10.30.
Kl. 10.00 Fiskeriet og konkurrencerne starter. ATV kørsel på lukket bane starter
Kl. 11.00 Grillen og røgeovnene gøres klar
Kl. 12.00 Der grilles og røges, spises og råhygges. ATV’erne holder pause mellem 12 og 13.
Kl. 13.00 Fiskeriet fortsætter, mens nogle tager en tur på en ATV
Kl. 14.30 Fiskeriet og ATV kørsel slutter
Kl. 15.00 Præmieoverrækkelser m.v.
Kl. 15.30 Afslutning og tak for i dag

Tilmelding
Tilmeldingen åbner 6. maj 2024

Tilmeldingsfrist er senest søndag den 4. august!

Vi gør som sædvanligt opmærksom på, at det ikke er hensigtsmæssigt at deltage, hvis man på nogen måde udgør en smitterisiko over for børn i intensiv behandling.
Vi glæder os til at se alle, både fiskere og ikke-fiskere til en dejlig dag!

Gratis

8694 6930

Se Arrangør hjemmeside

Karupvej 31
Engesvang, 7442 Danmark
+ Google Maps

Store Medefiskerdag 2024

73 Deltager
Registrer her

Store Medefiskerdag 2024

73 Deltager
Registrer her