Familier med
kræftramte børn

Indlæser Begivenheder

Sommercamp 2024 (10-15 årige) fra 1. til 4. august i København (Fuldt booket – venteliste åben)

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Sommercamp 2024 (10-15 årige) fra 1. til 4. august i København (Fuldt booket – venteliste åben)

1 august 17:30 4 august 10:00

Sommercamp 2024 for foreningens 10-15 årige!

Er du mellem 10 og 15 år, og har eller har du haft kræft, og klar til nogle sjove og fede dage i hjertet af København denne sommer? Så er Sommercamp 2024 lige noget for dig!

Campen løber af stablen fra den 1. til den 4. august 2024.

Vi har den perfekte base på Københavns Idrætsefterskole, der tilbyder fantastiske faciliteter tæt på byen. Dette giver os adgang til en masse spændende aktiviteter i nærområdet. Vores dage vil derudover være fyldt med sjov og læring, hvor vi udforsker alt det, som den danske sommer og København har at byde på. Der vil være masser af fede aktiviteter og seværdigheder. Vi kan dog allerede løfte sløret for, at dem der har lyst blandt andet skal prøve kræfter med at stå på “Wakeboard”, krea-aktivitet og sjove aktiviteter i Hafnia-hallen. Vi sender flere informationer om de specifikke aktiviteter, når vi nærmer os datoen for campen, men vi lover at der bliver noget for enhver smag.

Lidt mere lavpraktisk

Hvem: Weekenden henvender sig til unge mellem 10 – 15 år, der alle har eller har haft kræft.

Mødested: Julius Andersens Vej 15, 2450 København. For dem, der ønsker transport fra stationen, mødes vi kl. 17:00 på København Syd Station, som ligger kun 10 minutters gang fra vores base.

Når campen nærmer sig og DSB begynder at offentliggøre togafgange, så skriver vi her forslag til togafgange der vil passe godt at tage.

Tidspunkt: Fra 1. august kl.17.30. Campen slutter søndag den 4. august kl. 10:00 på samme adresse. Hvis man skal med toget hjem, så er der mulighed for at Trine eller Thøger følger jer til København Syd station.

Pris: Gratis.

Tilmelding: Senest fredag den 1. juli 2024 til thoeger@fmkb.dk

Ved tilmelding skal i oplyse:  Navn og alder, mobil samt, hvis der er noget vi bør være obs på. Fx handicap, hjælp til medicin, træthed eller andet der kan være relevant for at kende til.

Vi glæder os til at se dig til en fantastisk sommercamp!

8694 6930

Se Arrangør hjemmeside