Familier med
kræftramte børn

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Juletræsfest i Brovst

25 november 11:00 16:00

Sæt allerede nu X i kalenderen lørdag den 25. november, hvor der igen afholdes et brag af en Juletræsfest i Brovst Hallen! Fra den 22. august kan I gå ind og tilmelde jer og dermed sikre jer plads til denne enestående fantastiske juletræsfest i Nordjylland!

Dagens program starter kl. 11. Her er der mulighed for at lave flotte juledekorationer og i år vil bordet være fyldt ekstra godt op med dekorationsmateriale.

Mens det kreative hjørne er i gang er der mulighed for at få et glas saft eller en kop gløgg (til de voksne)

kl. 12 skal vi have den helt store julemiddag som afsluttes med ris a la mande. Selvfølgelig sørger vi for flotte mandelgaver.

Når vi har spist godt er det vist på tide at komme i bevægelse! I løbet af eftermiddagen vil der være underholdning, musik, sanglege og hvad der ellers hører til en rigtig juletræsfest.

Traditionen tro slutter vi af med gaveuddeling til alle børn (0-17 år) samt familiegaver og lækkerier!

Kl. 16 siger vi tak for i dag og ønsker hinanden en rigtig glædelig jul!

Hvem kan deltage

Alle med familiemedlemskab kan deltage – det vil sige forældre og søskende samt det barn der har eller har haft kræft. Bedsteforældre er også velkommen (tilmeldes sammen med familien).

Indlagte familier på børnekræftafdelingen i Aalborg er også velkommen (marker dette i feltet ‘indlagt familie’ ved tilmelding)

Læs FMKB’s isolationspolitik her

Tilmelding

Bindende tilmelding åbner 22. august

Tilmeldingsfrist er den 22. oktober

Gratis

8694 6930

Se Arrangør hjemmeside

Damengvej 2
Brovst, 9460 Danmark
+ Google Maps