Familier med
kræftramte børn

Indlæser Begivenheder

Drengehørms-camp i Vildbjerg for drenge i alderen 10+ (Fuldt booket)

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Drengehørms-camp i Vildbjerg for drenge i alderen 10+ (Fuldt booket)

27 oktober, 2023 18:30 29 oktober, 2023 10:30

Så er det tid til at gentage sidste års succes, og foreningen inviterer derfor til Drengehørms-camp i Vildbjerg. Har du eller har du haft kræft og er over 10 år – elsker drengehørm og sportslige aktiviteter, så er det nu du skal melde dig til. Niveau og erfaring har ingen betydning for vores program og aktiviteter – det vigtigste er, at du har ja-hatten på og er på frisk på en udfordring.

Campen er fra fredag den 27. oktober mødetid mellem Kl. 18.30 – 19.00 til søndag den 29. oktober kl. 10.30.

Campen vil igen være på Vildbjerg fritids og kulturcenter. (Sports alle 6, 7480 Vildbjerg). Togstatiomne ligger ca. 250 m. fra stedet, hvor vi holder til hele weekwenden.

På campen skal vi blandt andet dykke med instruktører i svømmehallen, finde den bedste skytte på Vildbjerg skydebane. Derudover skal vi prøve kræfter med den nye ketchersport pickleball. Der er desuden booket svømmehal både fredag og lørdag aften, hvor vi kan give den gas eller smide stængerne op efter nogle aktive timer. Og hvem ved, måske er vi heldige igen i år at få fint besøg i hallen igen i år.

Vi glæder os til en helt igennem fantastisk drengeweekend med masser af sjov og gang i den.

Du må gerne invitere din bror (+10 år), bedste ven (+10 år) eller din far med.

Tilmelding skal ske til thoeger@fmkb.dk og bemærk, at der er begrænsede pladser, og det vil ske efter først til mølle princip.

Sidste tilmeldingsfrist er torsdag den 26. oktober.

Ved tilmelding skal jeg have navn på det barn som er eller har været syg samt navn på sin eventuelle ledsager (bror, ven eller far).

I er meget velkommen til at skrive, hvis I har spørgsmål til campen på mailen: thoeger@fmkb.dk eller på mobil 2074-6048.

Ps. Der kan forekomme tilføjelser eller ændringer til programmet, da planlægningen endnu ikke er afsluttet.

Vi glæder os til endnu en skøn camp!

8694 6930

Se Arrangør hjemmeside