Familier med
kræftramte børn

Indlæser Begivenheder

Biograf Event med aktiviteter for medlemsfamilier

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Biograf Event med aktiviteter for medlemsfamilier

19 november, 2023 11:00 14:00

FMKB har modtaget en invitation fra en gruppe studerende på Leisure Management fra Zealand Sjællands Erhvervsakademi, der i sammenhæng med deres 3. semesterprojekt skal afvikle et event.

De studerende inviterer FMKB’s medlemmer en tur i biografen for at se Disneys store klassiker “Løvernes Konge” på det store lærred.

Inden forestillingen vil der være mulighed for at børnene kan deltage i forskellige aktiviteter i foyeren.

Aktiviteterne er primært henvendt til de 7-12 årige, samt deres familier. Vi gør opmærksom på at filmen har en censur, der hedder “Frarådes børn under 7 år”. 

Hvem kan deltage?

Tilmelding er muligt for familier med familiemedlemskab i FMKB (Det vil sige forældre/bedsteforældre, søskende og det barn der er / har været kræftramt). Børn skal være ifølge med voksne.

Både børn og voksne skal tilmeldes, da der kun er 100 pladser i salen.

I forbindelse med tilmeldingen er det vigtigt at oplyse om, hvorvidt der er specielle behov, der skal tages hensyn til. Der er kun 2 kørestolspladser i salen, som er forbeholdt børn, så det er vigtigt at notere dette ved tilmelding.

Vi gør opmærksom på at deltagelse ikke er hensigtsmæssig, hvis man udgør en smitterisiko, derfor henviser vi til FMKB’s isolationspolitik; https://fmkb.dk/isolationspolitik/

Hvornår?

Søndag d. 19. November kl. 11-14. Aktiviteter i foyeren starter kl. 11, filmstart kl. 12:15. Det er ikke muligt at koble sig på efter filmstart 12:15.

Hvor?

Arrangementet foregår i CinemaxX København på Fisketorvet, Kalvebod Brygge 57, 1560 København V.

Forplejning

Der vil være forplejning i form af snacks, kaffe/te m.m. i foyeren under aktiviteterne, samt lidt sødt og salt til filmen.

Tilmelding: 

 Bindende tilmelding inden d. 12. November.

Ved tilmelding giver du samtidig samtykke til at FMKB må videresende deltagerinfo til studiegruppen, som står for afviklingen. Studiegruppen vil kun benytte deltagerlisterne til registrering og koordinering på dagen, samtidig med et evaluering spørgeskema efter arrangementet.

Har du spørgsmål?

Ved spørgsmål er I velkomne til at skrive til de studerende på mail: Vearnskjold@gmail.com

Gratis

8694 6930

Se Arrangør hjemmeside

Kalvebod Brygge 57
København V, 1560
+ Google Maps