Familier med
kræftramte børn

Indlæser Begivenheder

Jule-camp i Herning (10-15 årige) – Få pladser tilbage

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Jule-camp i Herning (10-15 årige) – Få pladser tilbage

1 december, 2023 18:00 3 december, 2023 16:00

 

Traditionen tro skal der julehygges igen igen, og foreningens 10-15 årige inviteres derfor til Herning midtby, hvor vi jule og have nogle sjove dage med fællesskab i fokus.

Det bliver en weekend, hvor vi skal opleve en masse og have nogle sjove og hyggelige stunder sammen. I skal blandt andet på Kreacafe, hvor der er mulighed at udarbejde en flot keramikgenstand til en I holder af, og der vil også blive mulighed for at bruge DGI-husets store svømmehal. Resten af programmet når ud når I får infomail og pakkelisten inden campens start.

I kommer til at bo i nærheden af midtbyen, hvilket giver os perfekte betingelser for at komme rundt til byens seværdigheder, butikker og komme i den helt rette julestemning inden vi søndag morgen skal i Baboon City for at fejre FMKBs store juletræsfest. I Baboon City vil der være frie muligheder for at hygge med alle på kampen eller hvis man har sin familie med dernede. 

Vi glæder os til at se og julehygge med her. 

Kh. Trine og Thøger

Lidt mere lavpraktisk

Hvem: Weekenden henvender sig til unge mellem 10 – 15 år, der alle har eller har haft kræft. Der er et begrænset antal pladser, så skynd dig at sende en tilmelding.

Sted: Vi starter weekenden på “DGI huset hotel” (Kousgaards Pl. 3, 7400 Herning) i Herning , hvor vi skal bo, og vi slutter i Baboon City søndag den 3. december kl.16.00 cirka (medmindre man skal til Sjælland, se længere nede).

Kommer man med tog til Herning station vil der også være mulighed for at blive hentet kl.17.45 på Herning station.

Tidspunkt: Fra fredag den 1. december kl. 18.00 til søndag den 3. december kl. 16.00 cirka.

Pris: Gratis.

Transport: Du skal selv stå for transport. Hvis du skal benytte offentlig transport hjem, vil I blive bragt til Herning station søndag, så I kan tage med et tog fra kl.16.30 om søndagen. Det er dog vigtigt at I meddeler det i god tid.

Der vil blive sendt en deltagerliste ud før campens start med den foreløbige deltagerliste, således det er muligt at koordinere samkørsel eller togafgange. Ring eller skriv endelig, hvis I har spørgsmål. 

Tilmelding: Senest fredag den 17. november 2023 til thoeger@fmkb.dk

Ved tilmelding skal i oplyse:  Navn, alder, mobilnummer samt, hvis der er noget vi bør være obs på. Fx handicap, hjælp til medicin, udtrætning eller andet der kan være relevant for at kende til.

8694 6930

Se Arrangør hjemmeside