Familier med
kræftramte børn

Årsbillede 2023: Hendes Majestæt Dronningen

Årets kunstner til foreningen Familier med kræftramte børns 40-års jubilæum i 2023 er:

Hendes Majestæt Dronningen

Familier med kræftramte børn (FMKB) har i 2023 40-års jubilæum (1983 – 2023). I den forbindelse kan foreningen præsentere en ekstraordinær unik og speciel kunstner til årsbilledet 2023.

Familier med kræftramte børn har siden projektet ”Årets kunstner” havde sin begyndelse i 2008, haft et stort ønske om netop at få denne kunstner som ”Årets kunstner”

Derfor er det med stor glæde, stolthed og taknemmelighed at ”Familier med kræftramte børn” kan afsløre årsbilledet til organisationens jubilæumsår 2023 og ”Årets kunster” – Hendes Majestæt Dronningen.

”Jeg meget begejstret og beæret over at Hendes Majestæt Dronningen har givet tilladelse til at vi i foreningen Familier med kræftramte børn må benytte et af disse smukke malerier. Netop i et jubilæumsår giver det ekstra stolthed i foreningen. Billedet er et smukt billede, som vil lyse op rigtig mange steder til fordel for de mange børn der desværre rammes af kræft, men også til fordel for deres forældre, søskende og andre pårørende, som også får en helt anderledes hverdag, når sygdommen træder ind ad døren”, siger en stolt bestyrelsesformand Tommy Brøgger.

”Blomster til Baudelaire”
Der er tale om et meget smukt værk med stor symbolsk betydning – spirende liv, optimisme, håb og glæde ved netop livet. Symboler som alle indgår i ”Familier med kræftramte børns” DNA og daglige arbejde. Værket indgår i en billedserie af Hendes Majestæt Dronningen på i alt 4 værker. Serien hedder – ”Blomster til Baudelaire”. Dette værk hænger på Gråsten Slot.

Billedet sælges som indrammet plakat – mål 60 X 80 cm

Yderligere informationer: Tommy Brøgger, Bestyrelsesformand, tommy@fmkb.dk, tel. 20126930

Foreningen Familier med kræftramte børn (FMKB) er en selvstændig, landsdækkende organisation etableret i 1983 – I 2023 fylder organisationen 40 år. Organisationens væsentligste formål er at yde støtte til kræftramte børn, unge og deres familier, så alle kommer bedst muligt igennem en svær tid. Organisationen er medlem af ISOBRO, indsamlingsorganisationernes brancheforening og Childhood Cancer International Europe – CCI Europe. Yderligere oplysninger om organisationen på www.fmkb.dk