Familier med
kræftramte børn

Årets kunstner 2022

Foreningen Familier med kræftramte børn er glade over at kunne afsløre kunstneren bag årsbilledet 2022. Den folkelige, underholdende, venlige TV-vært, filminstruktør, skuespiller og billedkunstner Jarl Friis-Mikkelsen.

Jarl Friis-Mikkelsen kalder det sin hemmelige hobby, men har alligevel udstillet sine billeder nogle gange. I over tyve år har Jarl fundet glæde ved at male, han har dygtiggjort sig gennem farveundervisning, og har altid tegnet meget.

”For mig har kunsten været en privat sag, men en helt uundværlig passion. Jeg har i mange år holdt det meget privat, men efter jeg har haft nogle udstillinger, er det efterhånden offentligt kendt, at jeg også udfolder mig på et andet lærred end filmlærredet.

Kunsten er for mig livgivende og til evig inspiration. Den følelse håber jeg at billedet ’Where am I” også vil give til de mange familier, som hvert år har et barn der rammes af noget så ulykkeligt som kræft. Jeg er ydmyg og stolt over at Foreningen Familier med kræftramte børn vil bruge mit billede som årsbillede 2022,” fortæller dette års kunstner Jarl Friis-Mikkelsen.

Se billedet her