Familier med
kræftramte børn

Åbent Hus i Ans

FMKB takker for den fine tilslutning til Åbent Hus, hvor arbejdet med udbygningen af alle faciliteterne omkring hovedkvarteret i Ans kunne vises frem.

De store arealer, med rekreative områder, er plejet og gjort klart, og de første nye bygninger, som skal indgå som dele i det kommende rekreationscenter ”Lyspunktet” bliver snart projekteret.

Hele projektet bliver gennemført til gavn og glæde for foreningens mange medlemsfamilier, der kan se frem til at nyde de allerbedste faciliteter under et tiltrængt ophold, såvel indendørs som udendørs.

Samtidigt vil Lyspunktet på sigt danne rammen om en lang række af de aktiviteter, som hidtil er blevet afviklet på andre lokaliteter.

Til dette arrangement kunne de besøgende desuden nyde en god frokost i de smukke naturomgivelser, og de besøgende med hang til fart fik en tur rundt i terrænet på foreningens ATV’er.

De besøgende på dagen blev orienterede om, hvor langt FMKB er i projektet, og der blev svaret på, hvornår medlemsfamilierne kan forvente at nyde godt af faciliteterne og nyde den meget smukke natur omkring Tange Sø og Gudenåen.

FMKB glæder sig til at kunne byde endnu flere velkomne i det kommende rekreationscenter ”Lyspunktet” i Ans.

På billederne ses aktivteter afholdt i Ans og den smukke natur.