Indkøbskurv (0)

Litteratur

Flg. litteratur kan købes i vores webshop:

Håbets Labyrint

Håbets Labyrint

- Når et barn får en livstruende sygdom.
Håbets labyrint handler ikke om sygdom og behandling, men tager udgangspunkt i det forandrede liv, der følger af at få et kræftramt barn.
I 14 kapitler møder vi i 34 interviews en række mennesker, der har været konfronteret med fundamentale og eksistentielle problemer.
De fleste interviewede er medlemmer af `familier med kræftramte børn´, og i samtalerne kommer de i bogstavelig forstand ind på alt mellem himmel og jord.
Håbets labyrint er udgivet i samarbejde med `familier med kræftramte børn´.
Forfatter: Inger Anneberg
Forlag: Høst og Søn
Antal sider: 240
Pris: Kr. 100.00

- Når et barn får en livstruende sygdom.

Håbets labyrint handler ikke om sygdom og behandling, men tager udgangspunkt i det forandrede liv, der følger af at få et kræftramt barn. I 14 kapitler møder vi i 34 interviews en række mennesker, der har været konfronteret med fundamentale og eksistentielle problemer. De fleste af de  interviewede er medlemmer af `familier med kræftramte børn´, og i samtalerne kommer de i bogstavelig forstand ind på alt mellem himmel og jord.

 

Håbets labyrint er udgivet i samarbejde med `familier med kræftramte børn´.

 

Forfatter: Inger Anneberg

 

Pris: Kr. 100.00

 

 

Jeg havde Kræft - Et år af mit liv!

Jeg havde Kræft - Et år af mit liv!

Denne bog handler om Charlottes tanker og oplevelser.


Ærligt og ligefrem fortæller Charlotte om de fysiske og psykiske sider af at have kræft som teenager. Bogen er skrevet til teenagere med kræft, deres forældre, venner, skolekammerater og lærere.


Pris: Kr. 185.00

Kemo-manden Kasper

Kemo-manden Kasper

- og hans jagt på de sure kræftceller.
En pædagogisk og velskrevet lille bog om børnekræft og behandling. Anvendes af pædagoger og sygeplejersker i samværet med kræftramte børn. Og bruges af forældre og andre voksne som højtlæsningsbog.

 

Det kan være svært for børn at forstå, hvad der sker med dem, når de bliver ramt af en kræftsygdom. Men det rådede Helle Motzfeldt bod på, da hun i 1991 skrev bogen Kemo-manden Kasper. I et letforståeligt og pædagogisk tilrettelagt sprog forklarer hun om kræftcellernes opståen, og hvordan Kemo-Kasper med gode venners hjælp går til kamp mod alle de sure celler.

 

Kræftramte voksne bruger også bogen til at forklare deres evt. egne mindreårige børn om sygdommen, behandlinger og bivirkninger.

 

Pris: Kr. 95.00