Indkøbskurv (0)

Familiekontakten

Menneske til Menneske

Med "Familiekontakt" vil foreningen hjælpe med at formidle kontakt mellem børnekræftramte familier.

 

Det er et stigende efterspørgsel på familier i samme situation, der har været anledning til at oprette en kontaktformidling. Formidlingen vil ske i form af "Kontaktannoncer" med billetmrk. det er derfor annonymt og kun foreningens sekretariat kender alle oplysninger.

 

Send en e-mail til info@fmkb.dk, emne: familiekontakt


Den skal indeholde en overskrift og en kort og præcis beskrivelse.
Vi må bede om navn og adresse, som dog kun gemmes i sekretariatet.

 

Jeg er indforstået med at annoncen lægges på foreningens hjemmeside og at jeg bliver kontaktet af sekretariatet når der er kontakt. Annoncens indhold kan efter anmodning slettes eller ændres ved henvendelse til forreningen.
Leukemi ALL - tilbagefald, hvad er vores rettigheder?
Vi har en pige på 12 år, som har haft Leukæmi ALL med et tilbagefald og har fået stråle behandling mod hovedet Vi står bla overfor nogle svære valg med skolen, og har svært ved at finde udaf hvilke rettigheder/muligheder der findes. Kommunen er ikke særlig hjælpsom. Vi søger nogle at udveksle erfaringer med og vil derfor gerne have kontakt med andre i samme situation.
Mrk FF30

 

 

Slettet efter annoncørens ønske.
Mrk FF29

 

 

Vi ønsker kontakt med familier med børn som har eller har haft retinoblastom
Vi er en familie på 2 voksne og marc på 10 år og vores lille malthe på snart 2 år. Malthe fik som nyfødt konstateret den gen fejl, som han har arvet og som har gjort at han som kun 1 mdr gammel fik konstateret retinoblastom på begge øjne. vi har været igennem både kemo på skejby og flere behandlinger med radiumskive på afd J århus sygehus. Det er nu et år siden han sidst fik tilbagevending af svulsterne. Vi ønsker at komme i kontakt med forældre som også er i behandling/kontrol af denne form for kræft. Vi bor i Randers.
Mrk FF28

 

 

Slettet efter annoncørens ønske.
Mrk FF27

 

 

Kontakt til andre familier med børn som har haft lymfekræft.
Vores søn på 10 fik i december 2006 konstateret Burkitts lymfom. Han havde en tumor i maven som blev opdaget tidligt fordi han havde tarmslyng. Han var igennem kemobehandling i ca. 3 mdr men uden at blive ret syg af det. Er i dag færdigbehandlet og skal snart have fjernet sit kateter. Vi savner dog nogen at snakke med som har været igennem det samme, da det har været lidt svært at få fuld forståelse fra vennner og omgangskreds. Vi bor i Nordjylland og det kunne være rart at mødes med en familie i nærheden, men andre er også velkommne til at kontakte os.
Mrk FF26

 

 

 

FF25 slettet efter annoncørens ønske

 

 


Senvirkning efter strålebehandling af hovedet, som helt lille!
Jeg er en ung mand på nu 28. Jeg fik konstateret leukæmi som toethalvtårig og har pådraget mig en senvirkningsskade. jeg søger efter nogle at dele/udveksle  erfaringer med i forbindelse med jobsituation. Jeg er bevilget fleksjob, men har ventet over et år på at komme i arbejde!
Venlig hilsen Martin
Mrk FF24

 


Et godt liv med sorgen.
Vi er en familie på 4. Mor , Far, Esben 17 og Holger 4.
Den 24. september 1997 døde vores mellemste dreng, Hasse, af en hjernesvulst. Hasse døde hjemme, efter at have været syg i et år. Esben var 12 og Holger ikke født.


Kunne nogen forestille sig, at  have gavn af at tale med en familie, der lever et godt liv med sorgen, kan vi kontaktes. Vi forestiller os, forældre der ved de skal miste, eller forældre der lige har mistet, og måske tvivler på, at de kan blive hele igen.
Venlig hilsen Vibeke
Mrk FF23

 

 

Medulloblastom
Vores  datter fik i 1996 konstateret en svulst på lillehjernen, Medulloblastoma. Hun har været igennem operation, kemo- og strålebehandling og der er heldigvis ikke tegn på tilbagefald. En af de senfølger der er opstået er, at hun som 8 årig er kommet i puberteten, og har fået menstruation. Hun er begyndt at få væksthormon og får hormon mod menstruationen. Vi vil gerne i kontakt med familier, der er i samme situation eller som har været i ovenstående situation. Sigga og Jan
Mrk FF22

 

 

Slettet efter annoncørens ønske.
Mrk FF21

 

 

ALL - standardrisiko.
Vores 8-aarige son Christoffer fik for 3 maaneder siden konstateret ALL, t- celle, standardrisiko. Vi bor i udlandet og er gaaet i gang med behandling her, fordi Christoffer var for syg til at kunne flyttes hjem til Danmark.


Vi vil gerne i kontakt med en familie, som kan fortaelle os lidt om det behandlingsforlob, de har vaeret igennem. Vi kan vist endnu ikke holde til at hore om de vanskeligheder og slemme  perioder, som venter forude, men vil gerne hore konkret om antal indlaeggelser, varighed, gode ideer, hvornaar begyndte skolegang igen etc.
Mrk FF020

 

 

 

Tumor i lillehjernen (godartet)
Vores datter Louise på 4 snart fem år, blev den 28. januar i år opereret for en tumor i lillehjernen, som viste sig at være godartet. Svulsten er ikke fjernet helt på grund af dens uheldige placering i forhold til hjernestammen, og hun har da også en delvis lammelse i højre side, som hun nu er ved at træne op. Lægerne mener, at hun har haft cellerne i sig siden fosterstadiet, og at svulsten langsomt er vokset i gennem årene.


Vi vil meget gerne i kontakt med andre, der har børn, der har været udsat for det samme, som man kan tale med, om de forandringer der sker, både fysisk og psykisk i tiden bagefter. (Evt. også det forløb, der er gået forud).Louise skal p.t. ikke have nogen form for efterbehandling, men skal til kontrol for at følge udviklingen af svulsten.
Vi er en familie på 3 : Louise, Per 34 og Dorthe 36 år.
Mrk FF019

 

 

Medulloblastom
Vores søn,Rasmus blev opereret d. 19.11.99 for en tumor bag lillehjernen (medulloblastom). P.g.a. af hans alder, 16 mdr., kunne han kun modtage kemoterapi. Rasmus er i dag 3 1/2 år og en lille bandit, med utrolig livsmod. Har lidt problemer med sin balance, men er ellers som andre børn på den alder. Desværre er chancerne for tilbagefald store og vi har endnu ikke fundet nogle, hvis børn har klaret det på længre sigt.....er der nogen????
Hilsner fra Aase, Jens og Rasmus Have
Karup J.
Mrk. FF018

 

 

Slettet efter annoncørens ønske.
Mrk. FF017

 

Slettet efter annoncørens ønske.
Mrk. FF016

 

 

Personlighedsforandringer hos børn med hjernetumor!
Vores datter Laura, der den gang var næsten 11 år, fik konstateret en godartet svulst ved hjerne stammen.


Jeg søger kontakt med pårørende som kan genkende følgende konsekvenser af sygdommen:
Personligheds forandringer, alvorlige angst anfald, udad reagerende adfærd og ikke mindst problemer med at organisere sanse indtryk.
Problemer som er opstået inden stråle behandling, og sandsynligvis er en direkte konsekvens af tumoren og ikke "kun" en reaktion på den alvorlige diagnose.


Forældrene til Monica må godt skrive til mig, vi fik en god snak, men nu kan jeg ikke finde nummeret. Mias far og mor, vist nok fra Amager??? Hvor er I? - Vi var indlagt på RH 5053-5054. Voksne med egne erfaringer må også gerne skrive da vi har manglet det rigtige behandlings tilbud.
Hilsen Ulrik
Mrk. FF015

 

 

Slettet efter annoncørens ønske.
Mrk. FF014

 

 

Senvirkning efter strålebehandling af hovedet.
Vi er to forældrepar, begge med børn som har fået senvirkninger efter strålebehandling af hovedet. Vi søger kontakt med andre forældre, som vi kan dele/udveksle erfaringer med.
Mrk. FF013

 

 

Slettet efter annoncørens ønske.
Mrk. FF012

 

 

Leukæmi ALL højrisiko.
Vi er en familie på 4. Per 37 år, Karen 34 år, Janne 10 år og Jesper 8 år.
Janne fik den 10.03.2000 konstateret leukæmi ALL højrisiko med T-celler. Hun er blevet behandlet med kemoterapi på Skejby Sygehus. Allerede 1 måned henne i forløbet fik vi at vide, at hun skulle have en knoglemarvstransplantation, og vi var så heldige, at Jesper (lillebror) var egnet som doner.


Den 21.08.2000 blev hun transplanteret på Rigshospitalet, hvor forløbet har været utrolig positiv, da de passede så godt sammen. I forbindelse med transplantationen har Janne fået bestråling af centralnervesystemet og helkropsbestråling.


Nu står vi overfor, at Janne skal til at starte i skole igen (hun må formentlig starte i skole i slutningen af marts 2001).


Vi vil meget gerne i kontakt med familier, der har en pige på nogenlunde samme alder som Janne. Vi vil også meget gerne høre fra andre familier, der har været igennem skolestarten og måske kan bidrage med nogle gode erfaringer i forbindelse hermed.
Vi vil også meget gerne hjælpe andre familier i samme situation eller familier, der skal igennem en knoglemarvstransplantation.
Med venlig hilsen
Familien Mathiasen
Mrk. FF011

 

 

Slettet efter annoncørens ønske.
Mrk. FF010

 

 

Slettet efter annoncørens ønske.
Mrk. FF009

 

 

Lymfeknudekræft.
Hej fra ÆRØ
Jeppe  (nu 10 år) fik i november 1998 konstateret lymfeknudekræft (Burkitts lymfom). Han tålte ikke sin kemobehandling og fik svære komplikationer til behandlingen. Han havde et hårdt forløb, men 5 mdr. indlæggelse non-stop, heraf 64 døgn på intensiv. Han kæmpede sig tilbage til livet, sad i kørestol længe efter, fik sondemad i 1 år, og var medtaget længe efter.

 

Heldigvis går det bedre og bedre. Jeppe går igen, spiser igen, synger igen, leger igen og er fræk igen. Hermed en stor hilsen til alle jer fra afd. H2 i Odense som var en stor del af vores liv i mange måneder. Vi vil gerne høre fra jer i ny og næ. Bare for at høre at i har det godt. Også en hilsen til Jeppes venner fra Irlandsturen i sommeren 1999.
Mrk. FF008

 

 

Slettet efter annoncørens ønske.
Mrk. FF006

 

 

Slettet efter annoncørens ønske.
Mrk. FF005

 

 

Slettet efter annoncørens ønske.
Mrk. FF004

 

 

ALL - HR
Vores datter fik i november 1999 konstateret leukæmi (højrisicogruppe). Vi kunne godt tænke os at høre fra andre, der har eller har haft leukæmi i højrisicogruppe. Kamille er 3½ år og i behandling på H2 i Odense. Der er tilknyttet en del børn til H2 med ALL, men næsten alle i lavrisicogruppe. Vi vil derfor gerne i kontakt med nogle der enten er eller har været i samme situation som os, så vi kan se vi ikke er de eneste....


Vi bor i Svendborg og er også interesseret i kontakt med andre forældre til "kræftbørn" i området.
Kærligst
Mrk. FF003

 

 

Svulst på nyre.
Vores søn fik i april 1999 konstateret en svulst på sin venstre nyre. Den blev bortopereret efter 4 ugers kemoterapi. Derefter skulle der 27 ugers efterbehandling til. Denne behandling er nu næsten afsluttet. Vi skal nu bruge hele januar 2000 til at genopbygge hans immun-forsvar. Vores familie består af storesøster på 11 år, lillebror på knap 3 år samt far på 43 år og mor på 42 år.


Vi vil gerne i kontakt med andre som dels har afsluttet behandling og dels med andre, som stadig er i behandling, måske kan vi udveksle erfaringer. Helst i Århus området, men også gerne i det øvrige Jylland.
Mrk. FF002

 

 

 

Hej AML- familier
Min datter Astrid blev født med Akut Myeloid Leukæmi. Det varede dog 9 uger, før lægerne erkendte det. Astrids blodprocent lå da på 2,9 , så der var ikke langt mellem liv og død.
Jeg klagede til patientklagenævnet - en oplevelse, som jeg i dag (måske ?) hellere havde været foruden. Astrid blev født d. 5-9 95. og påbegyndte sin første kemo-kur d. 21-11 95.. Hun afsluttede sin sidste kur d. 5-4 96. - netop på sin 7 måneders "fødselsdag".


Vi bor på Anholt og rejser til kontrol på Skejby Sygehus. I dag har jeg en "møgunge" på 4 år. Jeg elsker hende over alt på denne jord, og kun Astrids mange ar på kroppen kan bevidne om hendes "fortid".


Jeg vil meget gerne i kontakt med AML-familier over det ganske land, for "vi" må jo være nogle stykker ! Vi kan måske udveksle erfaringer, gi` hinanden håb, råd, støtte osv.........
Mrk. FF001