Indkøbskurv (0)

Web-certifikat 2017

Webcertifikat 2017


Virksomheden modtager dette meget flotte webcertifikat som en påskønnelse for, at I vælger at støtte `Familier med kræftramte børn´i 2017.

 

Hvordan fungerer det:

Vores webcertifikat kan opsættes på jeres hjemmeside og er gældende et helt år fra oprettelsesdatoen. Webcertifikatet sørger selv for automatisk at årstallet skiftes, når vi indtræder i et nyt år.

 

Profilering af virksomheden som sponsor:

Beløbet som virksomheden støtter med fremgår automatisk af certifikatet. Beløbsstørrelsen er helt efter eget valg og beløbet vil automatisk blive fremvist i  webcertifikatet.

 

Certifikatets tilstedeværelse på nettet er desuden med til at synliggøre `Familier med kræftramte børn´, og qua dette hjælper I os yderligere.

 

Hvad støtter virksomheden:

Vi afholder en lang række aktiviteter, hvor medlemmerne kan mødes under trygge forhold og udveksle erfaringer. Samtidig medvirker de forskellige aktiviteter til at skabe nogle lyspunkter i en tilværelse, som for den børnekræftramte familie er særdeles vanskelig.

Det er derfor en uvurderlig hjælp, hvis jeres virksomhed, ved køb af et webcertifkat, vil medvirke til at vores medlemsfamilier får mulighed for at deltage i organisationens aktiviteter.

 

Skriv til os hvis I er interesseret i et webcertifikat og/eller har spørgsmål herom - Send email