Indkøbskurv (0)

Ambassadører

Herunder kan i se vores fantastiske ambassadører

Carsten Olsen - 'Den Skaldede Kok'

-Kok og musiker

"Jeg har siden 2010 støttet op om "Familier med kræftramte børn". Hele vores samarbejde startede med den fantastiske kogebog "Kendte Familiers Livretter" som vi i samarbejde lavede og som blev en kæmpe succes. Jeg er glad og stolt over at kunne støtte op om en forening der gør en mærkbar forskel for dem det handler om - De kræftramte børn og deres familier. Det er vigtigt at ungerne får oplevelser i en svær tid. Jeg arbejder sammen med FMKB om at lave en række "kokkedage" hvor de syge børn skal lære om ernæring og lave mad sammen med mig. Jeg er derfor meget meget stolt over at blive spurgt om jeg efter mange års indsats har lyst til at indtræde i ambassadørkorpset - Ja Tak !"

Morten Kjeldgaard

-Professionel danser og vinder af Vild med dans 2016

Vi kender alle mindst én, der har eller har haft kræft og set, hvad denne forfærdelige sygdom indebærer. Tanken om et barn kæmpe med denne sygdom er næsten ubærlig. Det er noget, der påvirker hele familien. Far, mor og søskende gennemgår en kamp, som påvirker deres liv på alle områder, og ressourcerne skal virkelig overvejes. Disse familier har brug for alt den hjælp, de kan få til at få hverdagen til at virke bare lidt lysere.

Jeg vil bidrage med alt, hvad jeg kan, og forhåbentlig være med til at gøre en forskel for de kræftramte familier i en svær tid

Jackie Phillip

-advokat og forretningsmand

Jeg er begejstret og beæret over at være udvalgt som ambassadør for en sag, der forener to af livets vigtigste fokusområder: Børn og Livskvalitet. Det var en fantastisk oplevelse for mig at være en del af teamet i '3 for en Sag', hvor vi lykkedes med at rejse et stort beløb til organisationen ved at engagere vores netværk og vores venner. Nu ser jeg frem til at fortsætte med at yde mit bidrag til det vigtige og meget målrettede arbejde for Danmarks største børnekræftorganisation, hvor passionerede og professionelle mennesker formår at gøre en enorm forskel for en lang række danske familier i deres livs værste krise. Og som advokat lægger jeg stor vægt på, at FMKB drives og udvikles af så dygtige mennesker, som hele tiden motiverer og udfordrer sig selv og alle ambassadørerne til at gøre det bedre, stærkere, større. Dét er jeg stolt af at være en del af!

Jeg er begejstret og beæret over at være udvalgt som ambassadør for en sag, der forener to af livets vigtigste fokusområder: Børn og Livskvalitet. Det var en fantastisk oplevelse for mig at være en del af teamet i '3 for en Sag', hvor vi lykkedes med at rejse et stort beløb til organisationen ved at engagere vores netværk og vores venner.
Nu ser jeg frem til at fortsætte med at yde mit bidrag til det vigtige og meget målrettede arbejde for Danmarks største børnekræftorganisation, hvor passionerede og professionelle mennesker formår at gøre en enorm forskel for en lang række danske familier i deres livs værste krise.
Og som advokat lægger jeg stor vægt på, at FMKB drives og udvikles af så dygtige mennesker, som hele tiden motiverer og udfordrer sig selv og alle ambassadørerne til at gøre det bedre, stærkere, større. Dét er jeg stolt af at være en del

Hans Alf

-Gallerist, Hans Alf Gallery

Det, at kunne bruge sit netværk, sine venskaber og ikke mindst sit arbejde til at skabe en bedre tilværelse for børn med kræft, er noget, jeg både er glad og stolt over efterhånden at have gjort i mange år. Det er derfor også en stor ære for mig at blive udnævnt til ambassadør for FMKB. Som far er der intet, der kan bekymre en som sine poders helbred, og jeg kan slet ikke forestille mig den smerte, det må forårsage, når man får beskeden om, at ens barn har kræft. Derfor ser jeg frem til at forsætte dette vigtige stykke arbejde og forhåbentlig hjælpe de ramte familier blot en anelse på vej.

Per Hallundbæk

-Køkkenchef, Falsled Kro

At kunne være med til at gøre en forskel, må jo være noget alle drømmer om, og det er netop det, jeg har mærket og følt i mine projekter sammen med FMKB. At se de penge man er med til at rejse, bringe så meget  glæde, støtte og nyt mod til familier, der har et barn, som er ramt af denne forbandede sygdom, og er i deres livs vanskeligste situation, gjorde at jeg ikke var et sekund tvivl, da FMKB spurte mig om jeg ville være ambassadør for deres organisation, og forsætte med at hjælpe og støtte disse familier. At være ambassadør for FMKB bringer kun glæde og stolthed frem i mit sind.

Flemming Østergaard/Don Ø

-erhvervsmand

Jeg var ikke længe om at beslutte mig da jeg blev tilbudt en ambassadørpost hos "Familier med kræftramte børn". Det er ganske forfærdeligt når vores børn og børnebørn bliver ramt af en alvorlig sygdom, men situationen er nu engang den, at vi alle på et eller andet tidspunkt i vores tilværelse møder denne frygtelige sygdom. Det er efter min opfattelse en borgerpligt at hjælpe og støtte hvor man kan, hvorfor jeg blev både glad og stolt, da FMKB spurgte om jeg ville indtræde i ambassadørkorpset.

Asger Reher

-skuespiller

Noget af det værste her i livet, må være at se sit barn angrebet af en sygdom der i nogle tilfælde er uhelbredeligt. I de tilfælde står forældre, søskende og øvrige familiemedlemmer tilbage med en stor smerte, og en kamp, for bare at få hverdagen til at fungere. Der forskes med positive resultater mod cancer fra alle mulige sider; men smerten hos den familie som står tilbage efter tabet af en søn eller datter, kan der ikke forskes i, men med støtte og vejledning fra familier der har været i samme situation, er det muligt at komme videre. Derfor er jeg gået ind i dette arbejde, for at gøre opmærksom på, at der findes en lindring og en trøst at hente. Jeg håber at jeg kan være med til at gøre en forskel.

Leif Sylvester

-multikunstner
At et barn skal rammes af noget så grusomt som kræft er meget svært at forstå for alle - smerten og magtesløs-heden må være helt ubærlig. Derfor er det en forpligtelse for alle som kan "at hjælpe". Jeg kaldte FMKB støttebilledet 2008, som var et af mine - "Livet er en gave". Den gave skal der værnes om, og når det vedrører noget så sårbart og uskyldigt som børn og ydermere kræftramte, så er det "Vores" opgave - som voksne og forældre at gøre alt for at hjælpe, trøste og forhåbentligt lindre smerten i en svær tid. Kan noget så enkelt som et billede, i denne sammenhæng, hjælpe og bidrage til nogle glædesstunder, er det mig en stor ære.

Benny Berdino

-cirkusdirektør
Cirkus Arena og FMKB har igennem en årrække haft et tæt og omfattende samarbejde. Cirkus Arena er et frirum for børn og barnlige sjæle, hvor tankerne og fantasien kan få frit løb. Jeg er selv bedstefar og ved hvor vigtig ens børn og børnebørns trivsel er, og kan jeg, som ambassadør i FMKB, påvirke disse fantastiske ungers sind og kampgejst ved at invitere til store cirkusoplevelser, står Cirkus Arenas døre altid åbne.

Waage Sandø

-teaterdirektør/skuespiller

Jeg har sagt ja til at være ambassadør i organisationen Familier med kræftramte børn, fordi jeg mener at det er en meget vigtig organisation at støtte. Det er meget væsentligt, at give børnene og deres familier nogle gode oplevelser i en svær tid. Oplevelser som forhåbentlig kan give de kræftramte børn modet tilbage på livet.

Charlotte Sparre

-designer
FMKB udfører et vigtigt og omfattende stykke arbejde for kræftramte børn i Danmark. Jeg har sagt ja til at være ambassadør, da jeg mener det er vigtigt at bakke op om dette arbejde. Kræft er i sig selv en forfærdelig og ødelæggende sygdom, men når den rammer børn, er det endnu mere uretfærdigt og svært at acceptere. Hvis jeg kan være med til at påvirke bare små ting i en positiv retning for organisationens samlede indsats, vil jeg med stor ydmyghed gerne biddrage til dette.

Jesper Skibby

-tidligere prof. cykelrytter

Jeg er utrolig beæret over at blive valgt som ambassadør for "Familier med kræftramte børn". Det er ekstremt vigtigt at få sat fokus på denne oversete gruppe i samfundet. Disse familier med kræftramte børn har brug for al den hjælp og støtte, vi, som samfund, kan give dem. Som det rige og velfungerende samfund vi er, er det vores pligt at hjælpe disse familier til ekstra albuerum og glæder i hverdagen.

Muddi

-børne-entertainer

Det er mig en stor ære at være ambassadør for `Familier med kræftramte børn´. Jeg har haft den sttore glæde at optræde for organisationen og sjældent har jeg set et så stort sammenhold som der er i blandt `Familier med kræftramte børn´. Musik kan få børn til at glemme tid og sted! - så kan  jeg med min "musikalske medicin" få puttet et smil på læberne på de kræftramte børn, vil jeg blive så glad, at selv regnbuen vil vende på hovedet blot for at  smile med alle dens farver!!

Lo Maaloue

-kunstner

Jeg er dybt beæret over at blive tildelt titlen som ambassadør for FMKB. Jeg har selv været alvorligt syg, hvor ingen kendte min skæbne, og som alenemor til to små, havde jeg og børnene brug for al den hjælp, vi kunne få som familie. Hvis jeg med min kunst kan gøre bare en lille forskel og hjælpe familier med kræftramte børn, der er i en grusom og uvis situation, så vil jeg med stor ydmyghed og kærlighed gøre alt for at yde en ekstra indsats for dem.

Jens Blauenfeldt

-journalist/TV-vært

Jeg havde selv den glæde at møde en af de kræftramte familier, der engageret fortalte hvordan foreningen havde givet dem lys midt i al sorgen. Det rørte mig, og jeg håber, at jeg som ambassadør med mit priviligerede liv kan lindre smerten bare en lille smule hos de familier, der rammes af sygdommen.