Indkøbskurv (0)

Om FMKB

Hvem er vi:

`Familier med kræftramte børn´ er en selvstændig, landsdækkende patientorgani-sation, der formidler personlig kontakt og støtte til familier med kræftramte børn og udbreder kendskabet til de vilkår, som børn og unge med kræft og deres familier lever under.

Organisationen blev etableret i 1983 og har i dag næsten 2.500 familiemedlemmer, der alle repræsenterer en familie, der har eller har haft et kræftramt barn. Hertil kommer et større antal støttemedlemmer.

Størstedelen af arbejdet med gennemførelse af medlemsaktiviteter og arrangementer er frivilligt og ulønnet. Du kan støtte vores arbejde aktivt - også selvom du blot ønsker at være passivt medlem.Hvad laver vi:

Familier med kræftramte børn afholder en række faglige, sociale og rekreative aktiviteter for børn og unge med kræft og deres familier samt arbejder for forbedringer i behandlingen af og omsorgen for børn og unge med kræft.

Familier med kræftramte børn medvirker til, at der sikres midler til forskning i kræftsygdomme med relation til børn og unge, og arbejder med forebyggelse og afhjælpning af følgevirkninger af såvel kræftsygdommene som behandlingen heraf.


 

Hvorfor gør vi det:

Hvert år får ca. 160 børn under 14 år i Danmark konstateret kræft. Det betyder store omvæltninger for de familier, der rammes. Der er ikke altid overskud og mulighed for at gøre de ting, familier normalt gør, fx. gå en tur i biografen, i Zoo, eller tage ud at rejse. Familierne er isolerede fra omverdenen i lange perioder pga. de syge børns meget svækkede immunforsvar.

Alle disse familier har brug for, bare en gang imellem at gøre og lave ting, der er en selvfølge for mange andre børn og familier. Derfor forsøger vi at hjælpe de mange, der har brug for nogle lyspunkter, rådgivning og støtte i en opslidende tid hvor lykken ikke tilsmiler dem.


Bestyrelse

Peer B. Rasmussen, formand

Leo Hinge, bestyrelsesmedlem

Brian Boeriis, bestyrelsesmedlem

Lone Hansen, bestyrelsesmedlem

Søren Andersen, bestyrelsesmedlem

Betina Møller, 1. suppleant

Mette Bommersholdt, 2. suppleant

 

Daglig ledelse

Kurt Hansen, sekretariatsleder

 

Bestyrelse
Peer B. Rasmussen, formand
Leo Hinge, bestyrelsesmedlem
Brian Boeriis, bestyrelsesmedlem
Lone Hansen, bestyrelsesmedlem
Søren Andersen, bestyrelsesmedlem
Betina Møller, 1. suppleant
Mette Bommersholdt, 2. suppleant
Daglig ledelse
Kurt Hansen, sekretariatsleder

Kontakt

Foreningen kan kontaktes ved henvendelse til Sekretariatet:

Århusvej 51, 8643 Ans By.

Tlf.: 8694 6930 / fax: 8694 6230.

E-mail: info@fmkb.dk

 

Telefontider:

Mandag - torsdag kl. 09.00 - 16.00 Fredag kl. 09.00 - 12.00

CVR-nr.: 20 66 74 94

 

Diverse dokumenter

Download som PDF

 

Vedtægter

 

Regnskab

 

Beretning