Indkøbskurv (0)

FMKB inviterer til Forårsbio

05-03-2017
FMKB Top Grafik
To gode biograffilm skal nok få hele familien af sted hjemmefra lørdag den 25. marts til et par hyggelige timer i henholdsvis. København, Odense, Aarhus og Aalborg.

'Familier med kræftramte børn' har i mange år haft et fantastisk samarbejde med Nordisk Film Biografer, og det betyder, at vi jævnligt kan invitere organisationens medlemsfamilier til biografforestillinger, oftest med helt aktuelle premierefilm.


Det er også tilfældet lørdag den 25. marts, hvor medlemsfamilierne kan vælge mellem to film, der vises om formiddagen i Dagmar Teatret i København og i BioCity i Odense, Aarhus og Aalborg.

 

Lidt om de to film…

Den ene film: LEGO® Batman Filmen 'LEGO® Batman Filmen' er en fortsættelse af den verdensberømmede animations-film 'LEGO® Filmen - Et klodset eventyr'. I den nye film skal superhelten Bruce Wayne ikke kun håndtere de kriminelle i Gotham, men har også ansvaret for at opdrage drengen han har adopteret. I samme sjove, charmerende stil, som gjorde LEGO® Filmen til et globalt fænomen, får Batman som den selvhævdende superhelt fra den første film nu sit helt eget biografeventyr med 'LEGO® Batman Filmen'. Nye tider er på vej i Gotham City, og hvis Batman skal kunne redde byen fra Jokerens fjendtlige overtagelse, bliver han nødt til at droppe ego-helte stilen og lære at samarbejde med andre, og måske kan han også samtidig lære at sænke paraderne, bare en lille smule. Som hjælp har Batman bl.a. et udstyrsbælte fyldt med bataranger, gribekroge og andre opfindelser samt en bathule fyldt med superavancerede fartøjer og batdragter, alt sammen med det formål at forsvare Gotham Citys indbyggere mod forbrydere og superskurke. De danske stemmer leveres bl.a. af Alexandre Willaume, Magnus Millang og Lars Mikkelsen.

 

Den anden film: Skønheden og Udyret 'Skønheden og Udyret' er en live action-filmatisering af den klassiske tegnefilm 'Skønheden og Udyret' fra 1991. Fortællingen handler om en forbandet prins (Dan Stevens) og en smuk ung kvinde (Emma Watson), der hjælper ham med at bryde forbandelsen. Disneys moderne klassiker er baseret på et fransk folkeeventyr fra 1740 og handler om den smukke landsbypige Belle, der bliver indespærret på et slot af et frygteligt udyr i skikkelse af en forbandet prins, som skønheden hjælper med at udfri. Filmen rummer en god del uhygge, men stemningen lives gevaldigt op af det fortryllede slots talende interiør - særligt lysestagen Lumiere og standeruret Cogsworth. Filmens charme er fængende, men drivkraften er frem for alt den gribende morale om at søge og finde kærligheden, hvor man mindst venter det. Skønheden spilles af Emma Watson mens udyret spilles af Dan Stevens.