Indkøbskurv (0)

FMKB inviterer til LEGOLAND®

06-02-2017
FMKB Top Grafik
En af de mest populære traditioner i FMKB er besøget i LEGOLAND®. FMKB inviterer således den 31. marts samtlige familiemedlemmer på en dejlig dag i en af Danmarks største og mest besøgte forlystelsesparker.

Den store park er på ikke mindre end 145.000 m2 og har en daglig kapacitet på mange tusinde besøgende. Derfor inviterer FMKB også bedsteforældre samt personalet på alle hospitalsafsnit, ambulatorier, institutioner m.v., der har relation til behandlingen af kræftsyge børn og unge.

 

Da FMKB denne dag har hele parken for sig selv, kan alle gældende isolationsregler overholdes, og specielt de isolerede børn og deres familier sikres således nogle positive fælles sociale oplevelser, som de ellers er afskåret fra i meget lange perioder.

 

Fredag den 31. marts er dagen før parkens officielle åbning, og alle udendørs arealer vil være toptrimmede. I boder og ved forlystelser og aktiviteter står et friskt sæson­beredt personale klar til at betjene os med masser af smil, og i restauranterne og caféerne kan vi som altid forvente den allerbedste service.

 

Det bliver en lang og travl dag for alle deltagerne, og det skærper sulten.

'Familier med kræftramte børn' er derfor glad for at være vært ved et lækkert frokostmåltid, som indtages i nogle af parkens mange restauranter og caféer.

 

Som et festligt punktum på dagen vil Foreningens hofentertainer Muddi fornøje publikum med sit sprudlende Muddi's Solo Show og præsentere sin helt nye single: HELT VILD GANG I DEN.

 

Også i år vil Foreningen arrangere gratis fælles transport til og fra LEGOLAND® i Billund med bus for medlemsfamilierne. FMKB ønsker således ikke, at udgifter til bl.a. Storebæltsforbindelsen skal forhindre nogen medlemsfamilier i at deltage.