Indkøbskurv (0)

Rekreation i Nordic Park

13-12-2016
FMKB Top Grafik
Nordic Park har igen i år doneret gavekort til FMKB. Nogle familier får mulighed for en dejlig uge i feriehus helt gratis.

Nordic Park har igen i år doneret  nogle gavekort til "Familier med kræftramte børn". Gavekortene vil blive udloddet  til medlemsfamilier med størst behov for en uges afveksling fra en trængt hverdag.

 

De familier, der ønsker at deltage i lodtrækningen skal indsende en kort beskrivelse samt en begrundelse for at komme i betragtning til opholdet. Foreningen vil herefter foretage en prioritering af ud fra de største behov.

 

Nordic Park

Med kort afstand til stranden ligger Nordic park i meget naturskønne omgivelser i Nordsjælland midt mellem Tisvildeleje , Græsted og Gilleleje.

 

Opholdet i Nordic Park finder sted i helt nye lækre ferielejligheder, der er opført som rækkehuse i to etager: Stue og køkken ligger i åben forbindelse. Boligerne er kørestolsvenliget indrettet og monteret og udstyret med alt, hvad familien har brug for under et ugeophold. Lejlighederne er indrettet med op til 6 sovepladser, og alle lejligheder har en lille terrasse med møbler.

 

Opholdet finder sted i uge 7 i børnenes vinterferie

 

Med venlig hilsen

Familier med kræftramte børn