Charity Cirkus i Dragør

Charity Cirkus i DragørForhåbentligt bliver teltet fyldt søndag den 7. september, når FMKB i samarbejde med Cirkus Arena inviterer til charity forestilling i Dragør.
Læs mere

FMKB fejrer Store Mededag

FMKB fejrer Store MededagFlere hundrede deltagere vil lørdag den 30. august samles omkring Skyggehale Lystfiskersø. Her bliver der fanget masser af store ørreder, og på land bliver der spændende aktiviteter.
Læs mere

En søndag på Bakken

En søndag på BakkenDer bliver trængsel, når ’Familier med kræftramte børn’ inviterer til en tur på Bakken søndag den 24. august og udleverer gratis turbånd til alle deltagere.
Læs mere

Learn2Fly

Learn2FlyDet er meget, meget få, der har prøvet at svæve helt frit som fuglen. Det kan unge fra FMKB nu opleve hos Copenhagen Air Experience i Tåstrup.
Læs mere

Sommerinvestor

SommerinvestorRadio 100 er tilbage som vært for en ekstraordinær ”Superinvestor”. 3 iværksættere og ildsjæle kæmper om trofæet ! Lyt med alle hverdage!
Læs mere

Masser af oplevelser i Cirkusland

Masser af oplevelser i CirkuslandHele familien kan i sommerferie-perioden helt gratis få en stur stur oplevelse i Cirkusland, der tager imod med cirkusforestilling, sjov og masser af dyr.
Læs mere

Stauning Airshow

Stauning AirshowKom op i de højere luftlag, når himlen over Stauning Lufthavn vil være fyldt med både gamle veteranfly og moderne jets! KZ og Veteranflyklubben afholder flyveopvisning.
Læs mere

Havtur og ø-besøg

Havtur og ø-besøgDet er igen skipper Claus Nielsen, der står bag roret på Tenna II, når ’Familier med kræftramte børn’ inviterer på havsejlads og besøg på Hjarnø.
Læs mere

The Sound of Music

The Sound of MusicVilhemsborg Festspil har valgt at opføre den populære musical, som havde premiere på Broadway i 1959 og som senere blev en kæmpe succes på lærredet med Julie Andrews som guvernanten Maria...
Læs mere