FMKB udvider psykologfunktionen

FMKB udvider psykologfunktionenI lyset af de erfaringer som FMKB har gjort sig gennem tiden udvider vi nu vores psykologfunktion til også at omfatte hjemmebesøg hos de familier, der kan have særligt behov for dette.
Læs mere

Oplev Alice i Eventyrland

Oplev Alice i Eventyrland ’Familier med kræftramte børn’ og Annie & Otto Johs. Detlefs' Fonde – OJD kan nu i fællesskab tilbyde alle Foreningens medlemsfamilier en helt unik og ganske usædvanlig oplevelse.
Læs mere

Fokusgrupper

FokusgrupperI de seneste år har Foreningen arbejdet på at etablere et ferie- og rekreationscenter i Ans, hvor vi under trygge forhold kan tilbyde medlemsfamilierne tiltrængte, rekreative ophold under...
Læs mere

Das is Deutsch

Das is DeutschKom tættere på Tyskland og tysk kultur - Uden pegepind og megalange remser
Læs mere

Fakiren fra Bilbao

Fakiren fra BilbaoPå Aarhus Teater kan familien opleve vaneforbrydere, ånder, et diamanttyveri og skattejagt i Bjarne Reuters gyserkomedie
Læs mere

Ronja Røverdatter på Aalborg Teater

Ronja Røverdatter på Aalborg TeaterOplev Astrid Lindgrens elskede klassiker på Aalborg Teater. Forestillingen er en af årets store familieoplevelser!
Læs mere

Ungdomstur til Lanzarote

Ungdomstur til LanzaroteFællesskab, motion, netværk og ikke mindst livsglæde er i fokus på en ungdomstur, som 'Familier med kræftramte børn' afholder i januar måned på Club La Santa på Lanzarote.
Læs mere

Temadag - Tilbage til tilværelse

Temadag - Tilbage til tilværelseFamiliens sociale liv har mere eller mindre været sat i bero, og nu skal man selv til at tage kontrol over eget liv. At slippe behandlingssystemet, ophøre med at tænke i lægelige termer o...
Læs mere

Så er der Juletræsfester!

Så er der Juletræsfester!Årets store finale i ’Familier med kræftramte børn’ er juletræsfesterne, der hvert år samler rigtig mange medlemsfamilier til julehygge i Slagelse, Herning og Brovst.
Læs mere