Den sjoveste torsdag i Baboon City

Den sjoveste torsdag i Baboon CityNu kan hele familien igen få en herlig eftermiddag og aften fyldt med sjov, spænding og underholdning. Det sker som sædvanligt i Baboon City.
Læs mere

Ophold i Foreningens ferieboliger

Ophold i Foreningens ferieboliger"Familier med kræftramte børn" råder over et antal ferieboliger, som stilles gratis til rådighed for Foreningens medlemsfamilier.
Læs mere

Arenas 60-års jubilæumsforestilling

Arenas 60-års jubilæumsforestillingNordens største cirkustelt rummer 1.750 komfortable siddepladser, og FMKB forventer, at alle pladser bliver besat til sidste sæde, når organisationen inviterer sine medlemsfamilier i Cirk...
Læs mere

En fantastisk dag i LEGOLAND®

En fantastisk dag i LEGOLAND® 'Familier med kræftramte børn' forventer at flere end 3.500 familiemedlemmer og andre inviterede vil sætte masser af liv i den 140.000 m2 store familieattraktion.
Læs mere

Flere almindelige problemer

Flere almindelige problemerHunden Muffi blevet ‘pyntet’ af familiens yngste - i bedste mening. Muffi havde det sjovt under fotooptagelsen - ingen dyr led overlast.
Læs mere

Club La Santa Netværkscamp

Club La Santa NetværkscampFællesskab, motion, netværk og ikke mindst livsglæde er i fokus på en ungdoms-camp, som 'Familier med kræftramte børn' afholder i januar måned på Club La Santa på Lanzarote.
Læs mere

AalborgTeater og Den Blå Planet

AalborgTeater og Den Blå PlanetAalborg Teater inviterer familierne med ombord på en tur i rummet til Den Blå Planet - en fantasifuld fabel om sol, skygge og sommerfuglestøv i en fjern galakse
Læs mere

2015 Charitykalender

2015 CharitykalenderFor 6. år i træk har Erik Bjørn & Kompagni til fordel for FMKB lavet årets Charitykalender.
Læs mere

Håndboldbrag i Boxer Dameligaen

Håndboldbrag i Boxer DameligaenI samarbejde med FC Midtjyllands sponsor ALPI A/S inviterer vi til en kamp i topklasse mellem FCM og København Håndbold
Læs mere