Skattejagt på Hjarnø!

Skattejagt på Hjarnø!Så går den vilde skattejagt - Hop på færgen "Hjarnø" i Snaptun Havn og få en herlig familieoplevelse som udover skattejagt byder på storslået natur, sejlads og skønt frokostmåltid.
Læs mere

Flere almindelige problemer

Flere almindelige problemerHunden Muffi blevet ‘pyntet’ af familiens yngste - i bedste mening. Muffi havde det sjovt under fotooptagelsen - ingen dyr led overlast.
Læs mere

Relancering af kampagne

Relancering af kampagne'Familier med kræftramte børn' vil med relanceringen af kampagnen fortsat gøre opmærksom på hvordan almindelige hverdagsproblemer kan ses i et andet perspektiv.
Læs mere

Tak til Bornholm

Tak til BornholmBornholm har fået sin egen sang og FMKB har fået doneret kr. 20.000 fra initiativtageren til sangen – TAK.
Læs mere

En søndag på Bakken

En søndag på BakkenDer bliver trængsel, når ’Familier med kræftramte børn’ inviterer til en tur på Bakken søndag den 23. august og udleverer gratis turbånd til alle deltagere.
Læs mere

Store Mededag nr. 15

Store Mededag nr. 15Når medlemmer fra FMKB samles ved Skyggehale Lystfiskersø lørdag den 28. august, er det ikke mindre end 15. gang, organisationen afholder det populære arrangement.
Læs mere

Ungdomstur til Bellahøj og Bakken

Ungdomstur til Bellahøj og BakkenDer bliver fart over feltet, når FMKB inviterer på Ungdomscamp. Den Blå Planet, Strøgtur og afsluttende med en tur på Bakken hvor man mødes med alle øvrige inviterede familiemedlemmer, d...
Læs mere

Vilhelmsborg Festspil opfører MATADOR

Vilhelmsborg Festspil opfører MATADORTraditionen tro kan FMKB inviterer alle sine medlemmer til forpremiere årets forestilling i Vilhelmsborg. Få et glædeligt gensyn med alle de folkekære indbyggere i provinsbyen Korsbæk.
Læs mere

Bølle-Bob musicalen

Bølle-Bob musicalen "Familier med kræftramte børn" vil meget gerne igen invitere alle vores medlemsfamilier til at overvære forpremieren på årets forestilling på Tørning Mølle, der i år vil opføre den kendte...
Læs mere