Velkommen til BENEFITDAY

Velkommen til BENEFITDAYFMKB præsenterer vores nyeste indsamlings-platform som gavner både børn med kræft og danske sportsforeninger efter bedste win/win princip.
Læs mere

Jesperhus Blomsterpark

Jesperhus BlomsterparkDagen før Kr. Himmelfartsdag er dagen før den officielle sæsonåbning i Jesperhus Feriepark som også har 50-års jubilæum i år. ’FMKB inviterer sine medlemsfamilier til en dejlig forårsda...
Læs mere

Actiondag på Hvorup Kaserne

Actiondag på Hvorup KaserneLørdag den 7. maj er der igen action-dag for hele familien, når Dansk Land Rover Klub og 'Familier med kræftramte børn' inviterer til stor oktanfest på Hvorup Kaserne lidt nord for Limfjo...
Læs mere

Cirkus Arena - Vild med Cirkus

Cirkus Arena - Vild med CirkusSå er turen nået til Fredericia, hvor FMKB inviterer sine medlemsfamilier i Cirkus Arena til den flotte forestilling "Vild med Cirkus"
Læs mere

Club La Santa Reunion

Club La Santa ReunionDa en flok unge i januar var på tur til Club La Santa på Lanzarote, blev der knyttet mange venskaber. De får nu sat værdifuldt samvær ind på vedligeholdelseskontoen.
Læs mere

En forårsdag i TIVOLI

En forårsdag i TIVOLIFra hele Danmark vil FMKBs familiemedlemmer strømme til TIVOLI i København, når Danmarks mest berømte forlystelsespark den 12. april åbner portene for ’Familier med kræftramte børn’. Trad...
Læs mere

FMKB udvider psykologfunktionen

FMKB udvider psykologfunktionenI lyset af de erfaringer som FMKB har gjort sig gennem tiden udvider vi nu vores psykologfunktion til også at omfatte hjemmebesøg hos de familier, der kan have særligt behov for dette.
Læs mere

Stillingskrig i Jylland

Stillingskrig i JyllandAGF møder Hobro IK. Begge hold befinder sig i bunden af Superligaen så hvert point tæller i kampen om overlevelse i den bedste række!
Læs mere

Forårsbio!

Forårsbio!Så byder Nordisk Film Biografer igen medlemmerne indenfor til spændende og sjove filmoplevelser på det store lærred.
Læs mere