Cirkus Arena - Vild med Cirkus

Cirkus Arena - Vild med CirkusFMKB forventer, at alle pladser bliver besat til sidste sæde, når organisationen inviterer sine medlemsfamilier i Cirkus Arena på Bellahøj i København.
Læs mere

Familiebesøg i Baboon City

Familiebesøg i Baboon CityNu kan hele familien igen få en herlig eftermiddag og aften fyldt med sjov, spænding og underholdning.
Læs mere

Villads fra Valby

Villads fra ValbyAalborg Teater inviterer FMKB indenfor til en ny herlig familieforestilling baseret på bøgerne om Villads fra Valby.
Læs mere

Ophold i Foreningens ferieboliger

Ophold i Foreningens ferieboliger"Familier med kræftramte børn" råder over et antal ferieboliger, som stilles gratis til rådighed for Foreningens medlemsfamilier.
Læs mere

FMKB på trøjerne

FMKB på trøjerneFMKB pryder fra 2016 sæsonen spillertrøjerne hos ”Deaf Futsal Team”.
Læs mere

Rekreation i Nordic Park

Rekreation i Nordic ParkNordic Park har doneret gavekort til FMKB. Nogle familier får mulighed for en dejlig uge i feriehus helt gratis.
Læs mere

Action i RACEHALL og SkiArena

Action i RACEHALL og SkiArenaFart og spænding bliver nogle af ingredienserne, når medlemmer fra FMKB mødes til en actionsfyldt dag hos RACEHALL og SkiArena.
Læs mere

Kun for bedsteforældre

Kun for bedsteforældreFMKB afholder temadag for bedsteforældre til et kræftramt barnebarn. Her vil der blive sat fokus på bedsteforældres særlige problemer.
Læs mere

Oplevelser i Planetariet

Oplevelser i Planetariet Planetariet i København giver de besøgende en helt unik oplevelse fra havets dyb og rumrejser til fjerne galakser.
Læs mere